Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Halový fotbálek vyhrál Děčín

28. 12. 2013
   Tradiční povánoční turnajové setkání bývalých i současných fotbalistů, ale také ne tak dávných spoluhráčů se uskutečnilo ve varnsdorfské sportovní hale. Vyběrům Teplic, Jablonce, Děčína a Varnsdorfu (pořadí dle umístění v roce 2012) chyběl jako soupeř opět Liberec, kde se ve stejném termínu konala obdobná akce zásluhou populárního kanonýra Jirky Štajnera.
   Zúčastněná mužstva hrála nejprve systémem každé s každým a po šesti zápasech se utvořilo toto pořadí: 1. Teplice (nastoupily opět m.j. s P. Sedláčkem, Lednem nebo Vonkovou hrající za německý Duisburg), 2. Děčín (s Ranglem, Hanzáliusem, Voříškem, Ernekerem, Mokráčkem), 3. Varnsdorf (sestava Loos, Knitl, Z. Prchal, Šmalcl, Breite, Rudnytskyy, J. Novák, Novák jun.) 4. Jablonec.
   O třetí místo se tedy utkal domácí výběr proti Jablonci a stejně jako v předchozím utkání jasně zvítězil, tentokráte 6:1. Ve finále se střetly Teplice s Děčínem. Loňský vítěz šel dvakrát do vedení a poločasové skóre ukazovalo stav 2:2. Děčín pak stav otočil ve svůj prospěch, brzy jej pojistil další brankou a soupeř už stačil jen korigovat. Výsledek 3:5 tedy určil vítězem výběr Děčína. Na pozvání organizátora a hostitele Jindry Nováka poseděli po turnaji všichni zúčastnění u den pěkně uleželém gulášku.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář