Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

OSLAVY 60 LET VILÉMOVSKÉHO FOTBALU

3. 7. 2016
 
Programu oslav nepřálo počasí, ale vydařil se
 
 plakat-60-let-fotbalu-vilemov.jpg   Druhá akce k oslavám a podruhé nám propršela, to snad není  možné. I přes nepřízeň počasí dokázali vilémovští fotbalisté      uskutečnit celý naplánovaný a nabitý sobotní program. Nejprve  na pažit vyběhly čtyři týmy mladých nadějí a v malém turnaji  hraném každý s každým o krásné poháry zvítězilo mužstvo D. Poustevny A, před Lipovou, D. Poustevnou B a Vilémovem. Tomu notně chyběli oba dva Brazilci, kteří byli právě již v letadle na dlouhé cestě do své vlasti. Nejlepším střelcem byl vyhodnocení  F. Bareš za 9 gólů, nejlepším hráčem pak P. Holub – oba z D. Poustevny A. Cenu pro nejlepšího gólmana turnaje si odnesl V. Walter z Vilémova. 
  Po mladých nadějí proti sobě nastoupila stará garda Vilémova proti výběru gardistů ze Šluknovského výběžku, kde byli vidět významné osobnosti minulých let jako např. Svoboda, Vlk, Cerman, Učeň, Loos, Baťka, Šmalcl, Louda, Holič, Zbončák, Sivák a další a další. Zápas skončil výhrou domácího týmu v těsném poměru 3:2.
  Další částí propršeného odpoledne bylo vystoupení boxerů z Mikulášovic, kteří předvedli ve své schow ukázky z tohoto sportu, který se zde nyní začíná rozvíjet. Některé rány či kopance musely bolet, ale to prý k tomuto sportu neodmyslitelně patří.
  Poté přišel na řadu slavnostní křest krásného almanachu plného fotografií a článků z historie až po současnost. Tento slavnostní akt s přípitkem šampaňského provedli zpěvák M. Maxa, prezident SK J. Lemfeld, starosta obce Vilémova H. Raichart, předseda FK P. Horák a manager SK L. Sklenař. O tento vskutku skvost byl pak velký zájem a prodalo se nečekaně dost výtisků.
  Vrcholem akce bylo skvělé vystoupení zpěváka a kytaristy Martina Maxy, který nezklamal a nejenže zvedal svými písničkami  diváky ze sedadel, ale dokázal se po skončení se všemi podělit o své zážitky a uspořádal i autogramiádu, která nebrala konce.
  Na závěr při dešti a pomalu ubývajících divácích hrálo k tanci a poslechu duo Proxima z České Lípy. Ve 22:30 hodin pořadatelé ukončili akci vzhledem k nepříjemné zimě. I přes doslova hnusné počasí prošlo vilémovskými turnikety za celé odpoledne přes 250 lidí a nebýt toho, tak jich tam mohlo být i dvojnásob. Škoda. 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář